apuska a hősi blogáruló

apuska a hősi blogáruló

fodrász/válogatott

2005. május 31. - apuska

A nemzetközi helyzet fokozódik! Holnap a napja annak, hogy kiderüljék, mire is értékelték relatív hirtelenjében összeeszkábált szakdolgozatom, melyről szemtelen módon múlt éjjel megálmodtam hogy négyesre, tehát minek is izgulok?! Ja, mert álomhihetőségem a tét, s ha ez bejön, akkor sok régi és pikáns darab megvalósulásának is nő az esélye, mi húhahóóó, azért mégiscsak durva lenne - már tiszta megfolyás a kisgatyám!

Május utolsó szeles harmincegyedén fodrászok ollói alá vezérelt mindenható, s mesterkélt két óra leforgása alatt rövidebb, de dizájnos viseletet fejbúbomra, hogy elégedettségem másként kifejezve távozzam fizetés nélkül. Belegondolni is szörnyű. Lassan 3 éve nem adtam hajnyíró szolgáltatásért forintban kifejezhető ellenértéket, ellenben újra és újra hívnak, és még csak nem is ismerősöm se a Hajas, se egy befolyásos Zsidró, épp csak jókor jelentkeztem egy hajmodellkereső hirdetésre, melyet azóta se akarnak (gondolom) spórolásképp feladni, így hívják a régi bevált arcokat. Aztán jönnek az országszertéről  válogatott hölgyfodrászok koszorúban, hogy képeződjenek Welláéknál tovább, s egy trendi technikai tudásalapú társadalomban teszteljék önnön fejlesztett képességeiket. Ilyenkor 10-15 pár talál egymásra hölgyválasz útján, s engedik olyan közel magukhoz a másikat, amennyire nyilvános helyen még épphogy illendő. Nem. Nem kértem újabb színcsíkot a hajamba, hogy elérjem még a napi moziadagom.

San Antonio. Azt hiszem akció-vígjáték műfajú film akart ez lenni a szokásos európai sztárokat felvonultató francia műhelyből, mely menet közben először félresiklani, aztán sikítani látszott. Mondjuk hogy van egy bajos alaptörténet, miben szervezett az emberrablás, így ki kell nyomozni, de van egy állandó orális kielégülést vágyó és kapó férfi- és női szereplőtömeg, mi a legváratlanabb helyzetekben is idevezet. Most mi van? Minek és miért, és miféle James Bond stílus ez? Azt hiszem 1x sem nevettem, pedig a humorom az jó. Vagy pont ezért nem.

Koronát a rávezető franszoá nemzeti szarra; hazasiettem hogy lássam a pápápábáppá ertéelklub nagy lehetőség gallkakastaréjnak brutális leszaggatását, miután hunok nyilaitól uccse ment meg az e-Uniban nem bízó Isten. Fájt az az első félidő, hogy már majdnem feladtam, mert az hogy vendégek vagyunk és barátságos a meccs, miért jelenti azt, hogy a saját féltekénk a határ? Ez a Matheusz fickó nem ezt a stílust nyomja, azt örökbefogadott gyermekei meg csakazértis. Úgyhogy szünetben neki is kezdtem hősi hómpédzsem újabb képkockákkal való frissítésének, mert attól fejlődik az ország, ha állampolgárai attraktívak. Második félidőben megint félni kellre számítva nem kapkodtam, de csak hallom, hogy minden magyar nagyágyú lecserélése mekkora tempót szolgáltat, avagy honfitársaink nevét már kettőnél többször is felsorolják mint labdaérintők egymás után! Hoppá. Azt még gól is lövődik, s tényleg nem csak úgy bepattan! 2:1-es vereség, de már senkit nem remegtet meg, hisz jól idomítottak lettünk, egy élvezetes 45 percnek a tévé mutatta gyepen is tudunk örülni. De úgyis Izland ellen kezdünk komolyan játszani majd, ugye? Ez csak ráhangolódás volt, annak meg jó.

Közben megint szerda lett, s még mindig apró hajtűszálak bizgetik a testem, de kicsit sem izgatnak ama értelemben, szóval megyek azt kirázom magam. Mondom én, perverz aki az!

szex vajon mi?

Hogy merészeljem szó szerint idézni Pain művész úr világméretű slágerének refi-refrénjét, melyet jaj, lehet ő is csak kölcsönvett? Pedig annyira eredeti!!! De hát jut eszembe e rekkenő nap záró akkordjaként ez feltétlen, s nemcsak a lengén leöltözött szépséges magyar lánykák láttán - tragédia, újra és újra bizonyíttatják: mellfüggő vagyok, melynek kifejtésére mingyár' visszatérek, hanem mert moziztam és filmet néztem.

Konkrétan és szerényen csak egyet, mi valami igaz történet nyomán lett olyan gyenge és uncsi amilyen, de hát a téma örök. Kinsey - Mindenki másképp csinálja. Egy szüzességét későn elvesztő professzor férfiú ráeszmél, hogy mennyire is tudatlan a szex terén, így tudományos alapossággal, sokezres mintavétellel, prüdériáktól és érzelemtől mentesen körbejárja a témát, botrányt kavarva, s meglepő eredményeket produkálva. Csókolódznak itt egymással férfiak, mennek rá fiatal bikucik 70 éves nőre, ölelnek egy feleséget ketten, mesélnek szoros állatbarátságról és gyermekszeretetről, s jutnak el 10 szekundum alatt nulláról az ejakulációig... Végül is erről szól: mindenki másképp csinálja. Arról nem esik szó, hogy mindez egészséges-e, avagy kell-e orvosolni?! Tény azt kész. Emészd!

Szóval 5 éve, munkába állásom kezdetén szólt rám nagyszájú kolleginám: "Tomcsika, nem vagy te kicsit mellfüggő?" Most miért? Mert addig bámulom míg ki nem pattan holdudvarából a bimbó? Sajnos nem éltem meg ép férfiésszel a hírekből ismert '82 előtti éveket, amikor is a melltartónak még pántja se szivárgott be hozzánk a nagy KGST-ből, s így a cicik szabadon ringatták a ritmust és voltak kitéve mind az állandó szél borzolta hőmérsékleti kedélyeknek, mind a spontán szexuális ingerenciáknak. Mikor is a szem széles és valós látványforma mezőkön legelészhetett... Azért ma is adódik üdítő kivétel, mit nem irányít/emel/tart kordában se palánk, se kosár, így ezeket szakszerűen megtekinteni szerintem kötelező. Továbbmegyek. Én még a környezetet is minden alkalommal végigmérem, hogy hány szempárt szögez ez oda, s ezen magamban jókat mosolygok. Mire nem képes egy kis semmiség! Jelentésében szamárvezető. Persze ha mellettem a Nő, a leírtaknak látszólag már egy betűje sem jellemez.

ne játssz a tűzzel, gyermekem!

Mulandó kóros ifjúságos gyermekkor, kinőtt vadhajtás lettem a nemzetközi gyermeknapból. Senki nem köszöntött ez jeles alkalomból... Menthetetlenül felnőtt vagyok? Mindenki szerint? Vajon mit változtam az elmúlt 10 évben? Lelkem teljességgel ugyanolyannak hiszem, azóta testem sem változott jelentősen, felelősségem csak a több. Csak mert havi fixem és kiadós törlesztésem van? Mert nem szállok virágról bibére és majd 3 éve küzdelmes de kitartós párkapcsolat jellemez? Mert munka mellett asztalra teszek magamért egy méregdrága diplomát? Nekem ez nem elég meggyőző!

Tizenegyedik hetijegyem vételezem meg előben a Szigetre, hova felnőtt fazon, nomád módra, csak elvétve jár. Gyermeki csínytevő vagyok ma is, példu virtuálisan húzkodom a lányok copfját, hadd sikítozzanak! Aztán odasúgok egy bókot és egy fricskát, hadd ne tudja mi hány méter. Aztán feladok egy apró talányt, mert így kezdődik az agyalapi játék. Furcsa mód kevesen értik/élvezik, mert ők bíz meg már felnőtt félék, s oda nem való a céltalanság, a móka csakúgy önmagáért... Megünnepeltem magam. Régen azt hallottam, ne gyerekjátsszak a tűzzel, mert bepisilek. Pedig hogy szerettem! És most avart égettem, és ventilátort irányítottam rá, izzon az a pokol, és a kánikulában halmozottan kockáztatok, mert literszámra küldöm magamba a folyadékot, tűz mellé meg deci oltóvíz se! Nem lett semmi baj, nem égettem le semmit, nem kellett a kezemre csapni. Tudtam mit miért teszek, felmértem a kockázatát, és igazolt az élet. Tudatosság - felnőttség. Francba.

dicsosztó

Ritka melegséget árasztott ma a Napsudár, hogy szinte én is kedvet kaptam hozzá - semmi egyébhez sem. Ha ideje lenne, egynek adnám..., de reggelit követően, titkos szerető módra el kellett Őt hagynom, teret adva nála a tudományoknak, nálamnál meg egy porszívóügynöknek.

Vazze. Leszorítottam, odacsavartam, leszögeztem mindjárt a legelején: pénz a háznál ritka holmi, avagy bármily nagyszerű és hiteles be- és előremutatót látok, NEM. Létjogosult szakma az övé. Elővarázsolta a takarítás utáni láthatatlan koszt, szőnyeg szélére rakott belőle egy Gellérthegyet, nesze neked horror-magyar, ezt szívod, ha neked ez így jó, de tudd, allergiafaktor. Van kedved hozzá? Így akció, úgy kihagyhatatlanul pluszkedvezmény, részletfizetés meg életre szóló befektetés - lukra játszott, kifigyelte szememben a mérnöki elismerést, befűzött. Mikor még takarítani is utálok!!!

Hideg gyümölcslevessel forráztam kedvem. Mert államilag elismert utolsó vizsgámra 10 napon belül sor kerül, lassan tételesen el kell játszanom egy hajrá nagy tanulósdit, ehhez pedig szükséges kellék a mentális edzés. Épp ezen vagyok. "Ha ideje lenne, egynek adnám...", de mert nincs, elaprózom. Különböző csatornákon osztom ibolyán túli melegelismeréseim az erre hiszekegyben rászolgáltaknak, kiknek valami csettintésre ösztönző olyasmijük van, mi tetszik nekem, alkalmasint szép ciciken és jó pofin túl (esetleg függetlenül), írásaiban-gondolataiban magával ragadtatja figyelmem. Osztom hát a bókokat, hogy exhib-másoknak legyen egy jó napjuk, ezáltal kedves embernek tűnjek! Te jó ég. És ha kiderül, hogy ez már túlnő a látszaton és tényleg az vagyok?!

párologtatok...

Meghagyom mán az utókornak e roppant frappáns avagy elmeháborodott előzetes bejegyzést, mely szemléletes prológja egy súlyos nap kőkönnyed eseményeinek... Kronológiában így: enyhe stresszes T-Commersz számlakiállítás Téonlájn felé dizájnváltással, mi munkahelyi jobbeset; azt persze hogy mozindíttatású délután, s persze hogy nincsen csömöröm tőle, s ha azt hiszitek nektek se lenne, s csak a drágaság a pont, gond, vesszőcske, lesz 4 nap Moziünnep, mikor erre már nem foghatod! Totális háború vászonszéltében a terem végében: Pata-csata. Amikor is bebizonyítja az élet, hogy egy csíkos egyenruhát börtönviselő is lealázhatja az ügetőn bármely nemesi vonalú arab telivért, ha fejben elhiszi, és edz a postással.

Pattantam-csattantam fel eztán egy hosszú sárga egybecsáposra, s ledobattam magam róla a téren, mely nevét onnan nyerte, hogy ott a paloták az utak nyílt vonalaival nyolcszöget képeznek. (Társadalmi célú hirdetésemet sütöttem el.) Itt gyűltek már az ősaranyember cimborák közül az afféle társaság, kiknek vérében koncertáltan oldódik a metál, s ezzel arányosan öröm söröm köröm alku hol, alkohol. Gyúrtunk vazze, gyúrtunk. Józan eszűségünk sarokba hajigálva, de józenésziségbe bízva párhuzamba került két főattrakciós téma: a BL-döntő és a FEET. Az apropó se rossz, de amúgy majd mindegy is, mert egymást spanolva a sokéves viszontlátás örömét éltük, és 1× még csocsóban is diadalmaskodtam. Nem is volt kedvem hazafelé venni az útirányt az éjfeles zárórához érve, így némi nonsztopos vodkadzsúzból bátorítást és újabb kezdeményezőképességet nyerve eszembe ötlött, hogy nézzünk meg az Old Man's virtuális szempárokból néhányat élőben, hátha eladom facér cimboráim egy újabb sörért. A tömény mondjuk megütött, nem bírom én már tinédzser módjára az italozást, így tánctér kontra vonzott az éjjeli friss légetveszélyt kínáló flaszter.

Pár dolog itt kiesett, frappánsan filmszakadás. Reggel munkahelyemen ébredés íróasztalom alatt, figyelmes kollégák csittjeitől kísérve... Most meg látom gyilkos szemlés bejegyzésem, de odakerülését és miértjét nem értem - buta dolog ez az alkohol, de tényleg! Regenerálódásom folyamatos párologtatás kísérte, ideális klímanélküliségünk a nyárban rakta alá a tüzelőt, hogy már csak a hűvösbe vágytam, kis borzongásra. Megrettegtettem hát magam a premiernapon: Boogeyman. Tetszett, tetszett! A gonosz beépített szekrényekbe építette be áldozatait, s kiskirály folyosókkal összekötötte ezeket, motelről házra, ijesztő vázra. Most pedig csicsikálok, s tervezek álmodni szépet kicsit babám szerepeltetésével, mert már megint annyira bepörgött tanulásügyileg, hogy nulla jut nekem belőle, és még arra sincs ideje, hogy ez egy kicsit is zavarja. Holnap, római jogi szigorlata után tán, tán... Hiszek. Már megint. Sok sikert!

süti beállítások módosítása