apuska a hősi blogáruló

apuska a hősi blogáruló

szex vajon mi?

2005. május 30. - apuska

Hogy merészeljem szó szerint idézni Pain művész úr világméretű slágerének refi-refrénjét, melyet jaj, lehet ő is csak kölcsönvett? Pedig annyira eredeti!!! De hát jut eszembe e rekkenő nap záró akkordjaként ez feltétlen, s nemcsak a lengén leöltözött szépséges magyar lánykák láttán - tragédia, újra és újra bizonyíttatják: mellfüggő vagyok, melynek kifejtésére mingyár' visszatérek, hanem mert moziztam és filmet néztem.

Konkrétan és szerényen csak egyet, mi valami igaz történet nyomán lett olyan gyenge és uncsi amilyen, de hát a téma örök. Kinsey - Mindenki másképp csinálja. Egy szüzességét későn elvesztő professzor férfiú ráeszmél, hogy mennyire is tudatlan a szex terén, így tudományos alapossággal, sokezres mintavétellel, prüdériáktól és érzelemtől mentesen körbejárja a témát, botrányt kavarva, s meglepő eredményeket produkálva. Csókolódznak itt egymással férfiak, mennek rá fiatal bikucik 70 éves nőre, ölelnek egy feleséget ketten, mesélnek szoros állatbarátságról és gyermekszeretetről, s jutnak el 10 szekundum alatt nulláról az ejakulációig... Végül is erről szól: mindenki másképp csinálja. Arról nem esik szó, hogy mindez egészséges-e, avagy kell-e orvosolni?! Tény azt kész. Emészd!

Szóval 5 éve, munkába állásom kezdetén szólt rám nagyszájú kolleginám: "Tomcsika, nem vagy te kicsit mellfüggő?" Most miért? Mert addig bámulom míg ki nem pattan holdudvarából a bimbó? Sajnos nem éltem meg ép férfiésszel a hírekből ismert '82 előtti éveket, amikor is a melltartónak még pántja se szivárgott be hozzánk a nagy KGST-ből, s így a cicik szabadon ringatták a ritmust és voltak kitéve mind az állandó szél borzolta hőmérsékleti kedélyeknek, mind a spontán szexuális ingerenciáknak. Mikor is a szem széles és valós látványforma mezőkön legelészhetett... Azért ma is adódik üdítő kivétel, mit nem irányít/emel/tart kordában se palánk, se kosár, így ezeket szakszerűen megtekinteni szerintem kötelező. Továbbmegyek. Én még a környezetet is minden alkalommal végigmérem, hogy hány szempárt szögez ez oda, s ezen magamban jókat mosolygok. Mire nem képes egy kis semmiség! Jelentésében szamárvezető. Persze ha mellettem a Nő, a leírtaknak látszólag már egy betűje sem jellemez.

A bejegyzés trackback címe:

https://apuska.blog.hu/api/trackback/id/tr108094966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása