apuska a hősi blogáruló

apuska a hősi blogáruló

digitális gyermekkor

2005. május 01. - apuska

Fórumra mentem ügyes-bajos JavaSript problémámmal, hátha egy hozzáértő koponya oszt majd nekem egy kis észt, s végleg elkönyvelhetem sikeresként szakdolim mestermunka részét, hogy naivan félkésznek higgyem azt, ami mégiscsak a könnyebb fele... Jóóó. Hamar jött válasz! Társalgásba is fogtam valakivel, ki 4 hónap alatt 761-et szólt hozzá ehhez-ahhoz, s így néz ki a bemutatkozása: "Baksa Tibor vagyok, Pakson élek. A honlapkészítésben otthon vagyok, programozásban kevésbé. Példa erre: http://hermannbaksa.uw.hu". Ez alapján az utóbbi mondat mindkét részletét enyhén megkérdőjelezném, de akárhogy is: VAZZE! Ott a fotója! 14 éves... Lehet szakdolit is jobban írna nálam?! Remélem ezirányú képességei ellenére a csajok is érdekelni fogják hamarost őfiatalságát, s én is elégedetten térek ma nyugovóra úgy 6 óra múlva.

memento

A digitális naptárrendszer mindenre emlékeztet amit valaha bevéstem a bitek éleivel, így kimondottan figyelmessé válhatok a külső szemlélő szemeinek tükrében, önmagam polírozott fényében. És jogos e gondolat, mert tényleg - akinek nincs esze, legyen notesze. 3 születésnapi jelzőfény is gyulladt ma! Miféle furcsa érzés lehet anyák napján a gyermeked születésnapjára emlékezni, miközben az is tudvalevő, hogy mekkora "munka" ünnepe egy gyermek evilágra hozása... Boldogot Tinéktek, kik apró szösszenetei voltatok fejlődéstörténetemnek: Bors Dia, Kovács Kata, Szabó Zsuzsi; - ez alapján nőnap is lehetne! :-)

giga megaszári

Vajmi kevés esemény történik egy dolgozószobába szögezve a testtel, mikor is a lélek útja is csak hangalakilag szabadul a teflonon csúszva néhány minutumra... Még jó hogy a halk mnyúzika sokkal inkább kellemes, mint zavaró a http://64.236.34.97:80/stream/8022 könnyen megjegyezhető onlájn műsorszórón, melyhez képest éles váltás az országos tiniőrületes giga megaszári a kétségtelenül 2 szimpatikus fiatal fiúcskával, akik közül ma a karamell színűbb nyert lakást és autót (is). Kedvesem eredményhirdetéskor hallatszó magasfrekvenciás örömhangja is arra engedett következtetni, hogy jogos a büszke ingatlantulajdonosi cím Molnáréknál (riszpekt "földim" nagyŐ Molnár Anikó összejöhetne véle is), pedig tutira ellene fogadtam volna a spinédzser kárókatonák sztárelméletét alapul bevonva. Bundát kaptunk tavaszra vagy kinyílt a füle az országnak? Kételkedni sem érdemes tovább, hisz nem érint, taps-taps, gratula matula - jöjjön inkább Anyák napja. Talán e hajnali időpont nem a legalkalmasabb a köszöntésre, pedig most van felmentésem alvásból, s lenne csak igazán meglepetésként ható :-). Szakdoli mellé csatolni kellő mestermunkám sikerült egy technikai problematikát leszámítva készre leszállítva egy távoli merevlemezre helyezni teszteltetés céljából, figyelembe véve az összes későn jövő e-igényt, mert 1 nap csúsztatás a szöveggel belefér / vagy nem, de szuperjófejnek lenni áldozattal jár. Ilyen mód a munka ünnepére való megemlékezésem roppant találó formát ölthet, mert míg más parkokban körhintázik és virslit eszeget mustárral és ropogós serclivel, addig én Sztahanov Elvtársként 200%-ot kell hozzak, ááá Men.

alias szombatias

Nem mentem ma rápakolni az össznépi GDP-re, mert idehaza is van bőséges való a tettlegességre - szajkózva a szakdolgot lovagolva. Erre? Szörnyű alak vagyok: olvasbloggatok. De csiribú-csiribá, legyen inkább múlt idő, rászánás és rend körülöttem a harmónia mia-mia, mit miva' miatt - a porszívó hangja is elalél... E-levelet hozott a szájbőrpostás, no. A "mestermunka-megrendelő" Állatélettani Tanszék még beépítene valamit a határidő előtt 2 nappal! Csudavicces mókás szellemes fordulat miután véleménykérésem vagy 2 hete elküldtem feléjük, hogy még mOsT, ha! S kussli = beleegyezés alapon le is tudtam őket. Lehet úgy teszek, mintha én sem olvasnék postát csak tucatnaponként?! Ám hogy ne bosszankodjék sokáig, az utsó zéhá eredménye is leszállási engedélyt kapott s hirdette gyakorlati jegyként menedzsment ismereteim több mint elégségességét, memória-reszet: miaza menedzsment. Na és elkészítettem modelleket is megszégyenítően szépséges babám messenger-regisztálását, mert féléves Linux-uralta szélessávosodásuk vadhajtásán egy ablakokXPVirág kezd a biztonság prioritásán túlmenően a júzerbarátság irányába virulni-borulni. Viva csetwoman!

e rik a sz ép

Alig vártam. Jött. 400 fotó kedvesemről, legszívesebben ideszúrnám, de kikapnék. Aktuálissá vált kitapétázni a lakást. Fotókkal. Szent éj és nappal színhelyévé téve lakom, hol istendívanőimádat dívna. Akkor most mondjam le a bútorasztalost, ki holnap jön felmérni? A keret pont attól keret, hogy keret - korlátokkal. Vagy ez, vagy az. Fej vagy írás? Tapétázó vagy asztalos? Sikerült élére állítanom az érmét! ;-)

süti beállítások módosítása