apuska a hősi blogáruló

apuska a hősi blogáruló

nihilből el

2005. június 02. - apuska

Mikor felhő el, akkor én szalad ki teraszra tanulnivalóval, de még így is megfogott a nap: kezdek egészséges színt nyerni, hogy jól mutassak majd felléptemkor fehér ingemben, mert adunk a látszatra, mérnökök egymás közt.

Ezentúl semmi izgalmas. Fürdőgatyám színe kék, a citromos tea minden decijét egy kávéskanál cukorral iszom, a cseresznyepaprika 2× csíp. Idióta Fábry Sándor csak nekem, csak most, csak beveszem... visz leheletnyi mosolyt unalmas eddigiségembe - te jó ég, tévénéző lettem! Ez nem állapot. Ha nincs pozitív, lehúz a negatív, ergo holnap este villant a buli teste, pár órára, mert magamtól is elköszönnék, ha elhagynám szerencsepróbából az országot, nemhogy ha barátja lennék apuskának.

Itt hagy minket Koncz Zsu, mert Germániában várja az új kihívás, az extrém ruha tervezés és szabás-varrás! Pedig 1996-ban még édes együtt édespezsgőztünk a Diákszigeten, s hánytunk Hernádon váp-váp-vápsubáppa ritmusra, s búcsúztattunk óévet havasi gyökerek közt, s csoportosan elkövetett balatonboglári csajozásom is lekísérte, s látszólag tétlen, de valóban meg mégsem közreműködött Era-kedvesemmel való boronálásban..., kötelességem hát búcsúcsókot nyomni valahova a homloka alá, s kívánni neki sok szerencsét személyesen akkor is, ha ennek elkerülésére időhiányában konkrét alibit találnék.

Üzletet kötök hát a pártfogómmal: emberségemért cserébe ami tételt emiatt megtanulni nem tudok, azt egyszerűen nem húzom ki. Nekem jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://apuska.blog.hu/api/trackback/id/tr208095004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása